مشاوره حقوقی رایگان - پیج اینستاگرام

در اینستاگرام پیج باز شده به اسم همسرم و عکس پروفایل هم گذاشته و اسکرین گرفتیم. بعدش پیج رو بسته میشه شکایت کرد و پیدایش کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه سوء استفاده از عکس اشخاص جرم و قابل تعقیب است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان شکایت از طریق دادسرای عمومی رایانه‌ای وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید یا از طریق پلیس امنیت اخلاقی، ولی اثبات آن مشکل است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
اما چند نکته1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله شکایت وکنید تا از طریق پلیس فتا پیگیری شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید