مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در شورای حل اختلاف

با سلام در شورای حل اختلاف محکوم به پرداخت وجه چک با تاخیر آن شده ام با شاکی توافق کرده ام بر روی مبلغی آیا رضایت گرفتن در شورا از شاکی هزینه دادرسی اخذ می شود ؟
ضمنا رای بدوی صادر شده و به اجرای احکام نرفته است ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرداخت هزینه دادرسی مربوط به محکوم له است و اگر در توافق تا ن نیست لزومی به پرداخت آن نمی‌باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای هر دعوایی هزینه دادرسی اخذ میشود مگر در صورت اعسار از هزینه دادرسی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در همان مرحله شورا می‌تواند پرونده را مختومه و اجرایی صادر ننمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فعلا تا قبل از اجرای حکم هزینه دولتی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هزینه دادرسی که راه برگشت ندارد و پرداخت آن اگر مطالبه شود برعهده شما

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هزینه دادرسی بله و اگر قبل از اجراییه رضایت بگیرید هزینه اجرایی منتفی است