مشاوره حقوقی رایگان - وصیتنامه پدر

سلام آیا ثبت وصیتنامه در محضر برای وراث و دادگاه ملزوم به رعایت و اجرا است ؟
و برای اینکه مدرک معتبر و محکمی باشد برای ثبت دقیقا بایستی به چه دفتر خانه و یا نهادی مراجعه کرد ؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

ثیت وصیت نامه به صورت رسمی معتبر است، به هر دفترخانه‌ای می توانید مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفترخانه مراجعه کنید
وصیت تا یک سوم اموال نافذ است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر وصیت نامه میتواند
خودنوشت باشد و معتبر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه نمایید وصیت تا یک سوم اموال نافذ می باشد