مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ازدواج مجدد

سلام
همسرم به شدت پرخاشگر و بی ادب هست
از اول زندگی تا الان بالغ 20 بار منزل رو بدون اجازه من ترک کرده و بعد از یک هفته برمیگرده
غذا نمیپزه و در تمکین خاص هم گاهی دچار مشکل میشیم
حالا دوباره به عادت همیشگیش منزل رو ترک کرد و دیگه برنگشت من هم اظهارنامه مبنی بر برگشت به منزل براش فرستادم که بی پاسخ موند و از طرف دیگه هم دادخواست الزام به تمکین دادم که ملزم به تمکین شد ولی من به مرحله اجرا نبردم چون واقعا ازش خسته شدم
از طرف دیگه همسرم دادخواست مهریه و جهیزیه و نفقه داده که در مهریه و جهیزیه من محکوم شدم اما در نفقه همسرم به خاطر اظهارنامه ارسالی از طرف من و استشهادیه محلی مبنی بر ترک منزل توسط همسرم در زمانی که من منزل نبودم و ترک منزل طبق عادت همیشگیش بوده؛ در نتیجه دادخواست نفقه ش رد شد که درخواست تجدیدنظر داده که دادگاه هم برای 4 ماه دیگه وقت مراجعه حضوری داده و از من شاهد خواستن ببرم که البته من بیشتر از 7 شاهد دارم
و حالا از این ماجراها حدود 2 ماه میگذره و همسرم هم برنمیگرده اما از طرفی به دروغ در دادگاه میگه برمیگرده
آیا میتونم بدون اجرائیه تمکین و براساس اظهارنامه ی که فرستادم و استشهادیه محلی مبنی برترک منزل مستقل توسط خودش و همچنین استشهادیه محل کار مبنی برپرخاشگری و دروغگویی؛ از دادگاه تقاضای درخواست ازدواج دوم بکنم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر باید در محکمه اثبات شود