مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت مستوجب تعزیر

یکی از بستگان ما موتور سیکلت برادرش را در اختیار پسرم (زیر 18سال) گذاشته بود و پسرم با یک ال 90 تصادف کرد و پسرم مجروح شد و به اورژانس و 110اطلاع دادند که وسایل نقلیه به پارکینگ نیروی انتظامی و پسرم را به بیمارستان منتقل کردند. پرونده تصادف تشکیل و به دادسرا ارسال شد. پسرم مقصر حادثه بود. به هر حال پرونده مختومه گردید. بعد از گذشت 2 ماه مالک موتور رفته از پسرم تحت عنوان سرقت مستوجب تعزیر شکایت کرد. دادسرا با انجام تحقیقات و دادسرا به لحاظ عدم کفایت ادله اثباتی قرار منع تعقیب صادر کرده و پرونده مختومه گردید. شاکی اعتراض زده و دادگاه اعتراضش را قبول کرده است. و ادعا کرده پسرم موتورش را از جلوی مغازه سرقت نموده است و اعلام سرقت بعد از زمان وقوع حادثه تصادف بوده و در ضمن یک استشهاد محلی از کسبه ها به دادسرا ارائه داده است. با توجه به اینکه مالک موتور ان روز در مغازه نبوده چون در حال گذراندن خدمت سربازی هستند و به احتمال زیاد روز حادثه در پادگان حضور داشته اند و از طرفی کسبه ها میگویند ما چنین متنی را امضا نکردیم.
آیا راهی برای دفاع از اتهام سرقت وجود دارد؟
لطفا راهنمایی فرمایید. با تشکر و تقدیم احترام

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،برای سرقت بایددلیل باشد،اگرسرقت شده سویچ ازکجاآورده؟و...

پرسشگر :

با سلام خدمت شما عزیز بزرگوار
و تبریک سال نو و موفقیت روز افزوت برای شما جناب کیانژاد
شاکی
ادعا میکنه که سوییچ روی موتور مانده
و اینکه میگه اعلام سرقت کرده پسر من که 3روز در بیمارستان بستری بوده چرا ترخیصش کردن
از طرفی ایشان (شاکی)به خدمت سربازی مشغول هستن و به احتمال خیلی زیاد ان روز در محل خدمتشان حضور داشتند
ایا از دادگاه میتوان تقاضا کرد در این خصوص استعلام به عمل اورند؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما باید وکیل بگیرید به خصوص الان که اعتراض قبول شده ضمنن دلیل شکایت تبرئه کردن مالک موتور و عدم مسئولیت وی در خصوص تصادف است نه چیز دیگر