مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم هزینه نصب پمپ آب در ساختمان

با سلام و خسته نباشید
ساختمان ما در 4 طبقه روی همکف بنا شده
طبقه اول تا سوم دو واحد با متراژ مساوی 45 متری و طبقه آخر تک واحدی 90 متری ساخته شده
کنتور آب مشترک است
به علت فشار پایین آب مجبور هستیم پمپ نصب کنیم
همه راضی هستند ، ولی طبقه چهارم حاضر به پرداخت هزینه بر طبق مساحت واحد نیست
آیا هزینه برای طبقه چهارم دوبرابر است یا مساوی بقیه واحدها ؟
ضمنا پرداخت هزینه گاز ، آب ، برق و نظافت برای طبقه چهارم چگونه است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اظهارنامه ارسال کنید و سپس طرح دعوا کنید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

هزینه های نگهداری تاسیسات، به طور مساوی بین مالکین تقسیم میشه، مگر طور دیگه ای توافق شده باشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس متراژ و واحد هر دو میشود اما اگر توافق نباشد متراژ ملاک است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

آب وبرق و گاز بر اساس متراژ ولی پمپ به طور مساوی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله هزینه نصب پمپ آب ، بر اساس
مساحت اختصاصی هر واحد خواهد بود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که توافقی در بین نباشد بر اساس متراژ وواحد عمل میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرداخت مشاعات با ساکنین است در این خصوص لابد کارشناس نظر دهد