مشاوره حقوقی رایگان - استناد به پرونده مختومه در دادگاه

با سلام
من چندسال پیش از یه بنده خدا بابت حسابی که داشتم با ایشان شکایت کردم ولی به علت نداشتن هزینه دادرسی اعصار از هزینه دادرسی زدم . درون دادگاه ایشان نازل شدند و به حساب خود و بدهی به من را پذیرفتن . ولی بنده در اعصار از هزینه دادخواستم رد شد و پروند به دادگاه تجدید نظر رفت به بنده به علت ناآگاهی از ماده ها و قانون نتونستم از خود دفاع کنند و پرونده مختومه شد آیا الان که دوباره در دادخواست داده می توانم به آن پرونده استناد کنند و از آن تاریخ پیگیری پرونده باشند پایان پرونده قابل استناد هست

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رای قرار بوده مجددا قابل طرح است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصورت طرح مجدد دادنواست توسط شخص مذکور شما مجددا باید دادخواست اعسار بدهید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

اگه منظورتون استناد به اقرار ایشان به طلب شما در اون پرونده است بشرطی که صورتجلسه شده قابل استناده.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دوبا ه دادخواست اعسار بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدمجددادادخواست اعسارتقدیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای کسب اطلاعات دقیق توصیه میشود یک نوبت درخواست مشاوره تلفنی نمایید