مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم

سلام.من اسمم تو شناسنامه محمد جواد هست ولی تو شهر و خانواده و دوستان کاملا منو به اسم کیوان میشناسن و حتی تو محیط کارم کسایی که منو میشناسن میگن کیوان و کسایی که نمیشناسن میگن محمد جواد و با این دو اسم منو صدا میزنن که خیلی مشکل دارم و بعضی مواقع شده تو محل کار منو به محمد جواد صدا زدن و من متوجه نشدم چون اسمی که عادت دارم بهش کیوان هست و چون در حین صدا زدن به من متوجه نشدم حتی بهم توهین هم شده و من خیلی ناراحتم از این قضیه، اگه واقعا میشود عوضش کرد من میخام اقدام کنم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در خصوص اسامی مذهبی عملا کار شما به مشکل بر می خورد و ضمنن شما بر اساس اسم شناسنامه ا ی خود باید شناخته شوید