مشاوره حقوقی رایگان - مادرم جانباز35درصده فوت شده.میشه مستمری بگیری یاکاری کرد الان هیچی نمیدن

باعرض سلام خسته نباشید.مادرمن جانباز35درصده.پروندش روبستن . حقوق و مستمری چیزی نگرفتیم.ایامیشه کاری کرد

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام حقوق مستمری فقط به افراد مجرد وفاقد شغل ودرآمد در دختران مادامی که شوهر نکنند وبه پسران درصورت تحصیل تعلق می گیرد در صورت داشتن شرایط ونپذیرفتن سازمان بنیاد شهید می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حقوق مستمری فقط به افراد مجرد وفاقد شغل ودرآمد در دختران مادامی که شوهر نکنند وبه پسران درصورت تحصیل تعلق می گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید اقدام کنید ولی در مورد مستمری فقط دختران مجرد و پسران تحت شرایط سنی خاص میتوانند اقدام کنند

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

حقوق مستمری فقط به افراد مجرد وفاقد شغل ودرآمد در دختران مجرد فاقد درآمد وبه پسران درصورت تحصیل تعلق خواهد گرفت.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق کمیسیون ماده 16 قانون بنیاد موضوع را پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما دختر و مجرد و بیکار هستید و یا پسر مجرد در حال تحصیل هستید میتوانید از مستمری مادر بهره مند شوید در غیر این صورت خیر. اگر تعلق نگرفته به دیوان عدالت اداری شکایت کنید. مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید