مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی اعسار

برای محکومیت مالی همسرم به میززان 70 میلیون تقاضای اعسار دادیم پذیرفته شد با پرداخت یک چهارم پیش پرداخت اعسار و مابقی ماهیانه یک میلیون و پانصد فرصت اعتراض داریم به نظر شما اگه این کارو انجام بدم بهتر در دادگاه تجدید نظر پیش پرداخت واعسار کم میشه یانه
البته حبس هم داره یااینکه وقتی رفت زندان تقاضای تعدیل اقساط رو کنم
با تشکر

پاسخ ها :

تجدید نظر خواهی اعسار اعسار