مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی اعسار

سلام خسته نباشید ببخشید من از کسی 50 میلیون تومان میخوام از سال 1400 تا الان بعد شکایت کردم اول قاضی حکم محکومیت مدنی دادن بعد اون آقا رفتن درخواست اعسار داده و دادگاه حکم اعسار داده و تا بیست روز وقت داده برای تجدید نظر اگه تجدید نظر بدهم برای اعسار دادگاه حکم اعسار میشه لغو کند حکم مبلغ یک جا بدهد در این صورت که اون آقا ماشین مغازه رهن خونه به نام خانومش هستن قولنامه خونه از همون اول زدنذ به نام خانومش یک ماشین داشتن اون رو فروخت یک سال پیش بعد یکی دیگر گرفت مستقیم زدن به نام خانومش مغازه هم همین طور قبل از اینکه به نام خودش بزند مستقیم به نام خانومش زده الان راهی هست دادگاه قبول کند

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

همین مطالب را لایحه کنید و تقاضا کنید استعلام انتقال ان ها را بگیرد دادگاه بله حتما نتیجه دارد