مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی اعسار

سلام واحترام
بنده یک فقره چک قدیم که در ان نوشته بودم بابت معامله ای به عنوان ضمانت به دوستم داده بودم و متن ضمانت را در چک قید کرده بودم وچک را به اسم ایشان زدم. ولی ایشان چک را پشت نویسی کرده بود وخرج کرده بود و سر موعد نفر سوم چک را برگشت زده و در شورا مقرر شد که من این چک را پرداخت کنم (البته از نفر اول شکایت خیانت در امانت زدم که در حال پیگیری است)وبنده درخواست اعسار زدم وموافقت کردن امامبلغ باز پرداخت ماهیانه کمی برای من بالاست باتوجه به اینکه در رای نهایی اعلام کرده که میتوانم درخواست تجدید نظرخواهی بدهم میخواستم ببینم که من باید چه کار کنم که مبلغ بازپرداخت کمتر بشه و اینکه باید حتما از دفتر قضایی اعلام کنم یا راه دیگری دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید درخواست تجدید نظر کنید اما راه راهکار قانونی مناسب آن بود که درخواست صدور قرار اناطه از دادگاه حقوقی تا رسیدگی پرونده در دادگاه کیفری

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

می توانید در مهلت مقرر با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی به رای صادره اعتراض نمایید