مشاوره حقوقی رایگان - امتناع کلانتری از ارجاع پرونده به دادسرا

شخصی کوچه رو بسته وادعا می‌کنه جز ملک شخصیش هستش ودونفر شاکی و چندین شاهد داریم.پرونده ثبت قضایی شده ولی کلانتری ارجاع نمی‌ده دادگاه.احتمالا رشوه دادن پرونده بخوابه .میخواستم ببینم چطور میتونم کلانتری رو تهدید کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام با رییس کلانتری موضوع را درمیان بگذارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید و از طریق دادسرا پیگیری کنید.