مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن وسایل شخصی در کلانتری و گم شدن پرونده

با سلام خدمت مشاور های عزیز بنده 1سال و 6ماه پیش چند تیکه وسایل منزل ازبنده تو کلانتری شهرستان توقیف شد فقط چون مشکوک شده بودن.خلاصه بعد از تحقیقات و پرس و جو بعد از یکسال و شش ماه رأی قاضی دادگستری به منع تعقیب و عودت دادن وسایل مورد نظر به بنده صادر شده وبه تایید دادستان کل شهرستان هم دراومده.وایشان هم رأی به پس گرفتن وسایل فوق به بنده داده‌اند.الان من به کلانتری که وسایل مورد نظر راتوقیف کرده بود میرم میگه اصلا وسایل مورد نظر تو این کلانتری نیست و حتی پرونده من هم تواین کلانتری نیست هرچی میگم میگن زمان ریاست شخص دیگری بوده و ما بی‌خبریم لطفاً دراین خصوص به بنده کمک کنید.. یه راه قانونی جلوی پای بنده بگذارید... ممنونم از شما

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع را از طریق بازرسی نیروی انتظامی پیگیری کنید .

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با سلام
می توانید با دایره بازرسی مطرح نموده و در صورت عدم نتیجه علیه کلانتری طرح دعوا نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر باید بررسی دقیق و کاملی انجام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به بازرسی محترم نیروی انتظامی مراجعه نماییذ

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید مشخص گردد که وسائل به دستور کدام مرجع قضایی و توسط چه شخصی توقیف شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به رئیس کلانتری جهت پیگیری امور خود مراجعه کنید.