مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اثبات مالکیت اصلی و قبلی ملک

با سلام من زنی هستم که قبل از ازدواج آپارتمانی را خریداری و حدود دو سال است ازدواج کرده و جهت گرفتن وام کمک هزینه از اداره همسر و ملک خود را به عنوان فروشنده و او خریدار به اسمش انتقال دهده و سند شش دانگ زدم و اکنون میخواهم مدرک وقانونی و محضری از ایشون بگیرم که این ملک متعلق به من است و همسرم اجازه فروش ان را نداشته باشد با تشکر از شما

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

شما بهتر است ملک رو طی یک مبایعه نامه عادی از همسرتون خریداری کنید یا همسرتون با قولنامه ملک رو به شما صلح کنه ویک وکالت فروش هم بگیرید.