مشاوره حقوقی رایگان - روابط زناشویی

همسرم هفت سال پیش به اجبار با من از راه مقعد رابطه برقرار کرده و تا به حال چندین دفعه تکرار به انجام این کار کرده تکلیف من چیه من اجازه دارم تمکین نکنم و باهاش مقابله کنم آیا قانون از من حمایت میکنه و میخوام به خاطر انجام این کار تنبیه اش کنم از نظر قانونی راهی هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اجبار به رابطه مقعدی حرام است و شما اگر رضایت نداشته باشید زوج نمی تواند اجبار کند.
به هر حال در حال حاضر می توانید از رابطه مقعدی امتناع کنید ولی اگر قصد تنبیه دارید به نظر عدم تمکین فایده ای ندارد و به ضرر شما است که ممکن است باعث بشه شوهرتون زن دیگری رو صیغه کنه یا رابطه داشته باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،قانون وارد جزئیات نشده فقط از تمکین در مقایل نفقه صحبت شده اما با توجه به قواعد و قوانین دیگر امکان پیگیری هست در صورت تمایل تماس بگیرید تا راهنمایی کامل صورت گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این گونه رابطه می‌تواند از مصادیق عسر و حرج تلقی گردد و موجبات طلاق را ایجاد نماید