مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه

مدت اجاره ملک یک‌هفته است تمام شده شورا شکایت کردم واسه دستور تخلیه، حالا مستاجر میگه یک ماه قبل باید اطلاع میدادی تمدید نمیکنی و یک سوم ودیعه رو میدادی که برم دنبال خونه، و میگه خود مالک به من نگفته تمدید نمیکنم و یک‌هفته هم از اتمام قرارداد گذشته و طبق مصوبه ستاد کرونا قرارداد خودکار تمدید شده و نیاز به نوشتن هم نداشته، درسته؟
بعدم 1_باید حتماً خودم که مالکم اعلام میکردم تمدید نمیکنم؟ پسرم که تحت تکفل من نیست اعلام کرده باشه قبول نیست؟
2_قانوناً چند روز زودتر باید اعلام کرد تمدید نمیکنم؟
3_حکم عدول از دستور تخلیه رو حتماً باید دادگاه بده یا قاضی صادر کننده دستور شورا هم میتونه عدول کنه؟

پاسخ ها :

راحله کیانی

سرکار خانم راحله کیانی :

موجر باید اعلام میکرده و میتوان از طریق اظهارنامه به ایشان اطلاع داد
قاضی صادر کننده شورا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق مصوبه ستاد کرونا ، قرارداد اجاره با افزایش 20 - 25 درصد
اجاره بها ، تمدید خواهد شد مگر در موارد استثنائات

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یریعا دادخواست تخلیه بدهید هیچ قراردادی خود به خود و بدون اراده طرفین تمدید نمیشود