مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند

با سلام بنده یک ماشین وانت معامله کرده ام حدود 3 سال پیش یک سال پیش تعویص پلاک انجام دادم و از کسی که خریدم سند اصلی به نام ان هم نیست در اصل چهار نفر تعویض پلاک کردیم و سند نزدیم سند اصلی در دست من است نزدیک ترین روش برای به نام کردن سند به اسم خودم چیست و باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماباید دعوای الزام به تنظیم سندرسمی را برعلیه همه افراد قبل از خودتان وکسی که سندبنامش است مطرح کنید

اشکان نجمایی

جناب آقای اشکان نجمایی :

برای تنظیم سند رسمی باید ضمن احراز وقوع عقد بیع فعلی و ایادی قبل به طرفیت تمام فروشندگان و ایادی قبل به خواسته اثبات و احراز وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی دادخواست حقوقی داده شود