مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام. منو توی خیابون بجای مجرم کلاهبردار گرفتن، و از اون مجرم فقط عکس چشماش رو دارن، من چشمانم شبیه به متهم هست. یه شاکی از پرونده که سه ماه خورده پیش با متهم برخورد داشته گفته من همونم. جرم کلاهبردار اینه کارت رو دزدیده و رمزش رو میدونسته و پول رو از کارت کشیده. تورو خدا کمکم کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اثبات کنید که در آن روز و ساعت آنجا نبودید. در ثانی دستگاه های خودپرداز هم عکس افراد را ثبت میکنند.
اگر شما واقعا آنکار را انجام نداده اید نگران نباشید. انکار کنید.