مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اجرای تمکین

سلام خسته نباشید
من دادخواست الزام به تمکین از محل زندگی زنم کرمانشاه هست که قهر کرده رفته اونجا دادم خونه مشترکمون قصرشیرین بعد اجراییه اومد بعد اون من پرونده رو بردم اجرای احکام همون دادگاه کرمانشاه بعد از اجرای احکام کرمانشاه نیابت قضایی بهم دادن برا اجرای احکام شهرستان قصرشیرین الان اجرای احکام شهرستان قصرشیرین الان برا روز 21 ابلاغیه اومده برا من و زنم جهت اجرای حکم و رسیدگی تو اجرای احکام قصرشیرین میخوام بدونم همون روز 21 اجرای حکم زنم برمیگرده خونه مشترکمون ؟یا من باید جواب نیابت قضایی رو ببرم اجرای احکام کرمانشاه بعد با مامور برم در خانه که زنم الان در کرمانشاه سکونت داره؟ میشه راهنماییم کنید خدا خیرتون بده خیلی گرفتارم

پاسخ ها :

یک وکیل

نیابت قضایی برای چیه؟ شما باید در محل زندگی همسرتان (کرمانشاه) دادخواست الزام به تمکین میدادید و بعد از صدور حکم و قطعیت آن درخواست صدور اجراییه می نمودید و پس از ابلاغ اجراییه ایشان 10 روز فرصت اجرای حکم خواهد داشت در غیر اینصورت ناشزه محسوب و به ایشان نفقه تعلق نخواهد گرفت.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر نیازی به این کار نیست
و همسرتان موظف هستند ظرف مدت 10 روز حکم را اجرا نمایند
در نهایت در موضوع شما نیابت قضایی خالی از اعراب به نظر می رسد