مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام. 8ماه پیش ما ماشینی رو خریداری کردیم و تمام مدارک بنام ما هستش. الان بعد 8ماه مالک قبلی تماس گرفته که ما با ماشین تصادفی داشتیم و الان از طرف بیمه یا آگاهی اینو دقیق نمیدونم میخان که ماشین رو بازدید کنن و شماره شاسی و موتور ماشین رو ببینن. و مالک قبلی گف اگر اینکار رو نکنید ماشین شما میخوابه درواقع یعنی توقیف میشه؟
با توجه به اینکه مالک قبلی آدم فوق العاده دروغگویی هستش میخاستم ببینم همچین ماجرایی میتونه صحت داشته باشه؟
و اگر به هر دلیلی ماشین رو توقیف کن ما میتونیم از مالک قبلی شکایت کنیم و با توجه به تریلی بودن ماشین میتونیم خسارت بگیریم؟
با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می تواند صحت داشته باشد و شما به راحتی می توانید دروغ یا راست بودن موضوع رو با درخواست مشاهده ابلاغیه یا احضاریه که مورد ادعای مالک قبلیست به درستی یا نادرستی خواسته او پی ببرید. در هر حال شما می توانید از وی شکایت کنید وحقوق خود را بگیرید لطفا با وکیل حتما وارد مذاکره شوید