مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مشاعات ساختمان و دخل و تصرف در ساختمان

با سلام
در ساختمان ما دو واحد پارکینگ ندارند، یکی از این واحدها ستون داخل پارکینگ برداشتن و برای خودشون پارکینگ درست کردن. واحد دوم هم به تازگی به تبعیت از ایشون ماشینشون رو پارکینگ مزاحم ما پارک میکنند. ما به پلیس زنگ زدیم و ایشون جلوی پلیس مارو کتک زدن. ما اگر علاوه بر شکایت ضرب و شتم از ان ها بابت پارکینگ هم شکایت کنیم میتوانیم بابت سلب آرامش و ایجاد مزاحمت به مدت 20 سال خسارت بگیریم؟ و اگر وکیل بگیریم هزینه وکیل باید ما پرداخت کنیم یا آن ها؟

با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله .شما میتوانید هم برای ضرب و شتم شکایت کنید و هم بابت خسارات وارده دادخواست دهید.جهت کسب اطلاعات بیشتر در انجام پروسه توصیه میشود حتما از پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با عنوان مزاحمت نیز شکایت کنید.
هزینه وکیل کسی که وکیل می گیرد باید پرداخت کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید علاوه بر ضرب وجرح شکایت مراحمت ملکی وتصرفات عدوانی را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت ممانعت از حق را مطرح نمایید ولی برای درخواست مطالبه خسارت ، باید وقوع ضرر و زبان و خسارت محرز باشد و اثبات گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از دادگاه تقاضای اعاده به وضعیت سابق کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل نمایید و شکایت مزاحمت و ممانعت از حق مطرح نمایید در صورت محکومیت طرف مقابل پرداخت خسارات دادرسی از جمله حق الوکاله وکیل طبق تعرفه بر عهده ایشان است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید جهت شکایت مزاحمت و ممانعت اقدام نمایید. خسارات دادرسی و حق الوکاله طبق تعرفه را محکوم علیه بایدپرداخت نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

میتوانید بابت ضرب و جرح و‌تصرف عدوانی و مزاحمت شکایت کنید. اما اجرت المثل 20 سال اثباتش سخت است. وکیل مبلغ توافقی با شما را می‌گیرد اما دادگاه طبق تعرفه میتواند طرفتان را محکوم به حق الوکاله کند