مشاوره حقوقی رایگان - اشغال پارکینگ خصوصی قید شده در سند

بادرود و احترام
حدود 5سال قبل بدلیل کمبود جا و اینکه در زیرراه پله پارکینگ زیرزمین آپارتمان. گذاشتن منبع
آب. برای پمپاژ واحدها سروصدا دارد مدیر و چندتن از ساکنین، چون پارکینگ من کنار واقع شده و از سه طرف دیوار دارد اصرار کردند که منبع آب را در پارکینگ من قرار دهند که نصف پارکینگ من را اشغال کرده و در نصف دیگر بصورت نیمه عمودی ماشینم را پارک میکنم همان موقع لفظی شرط کردم که هرموقع نخواستم یک هفته قبل اعلام میکنم که منبع را بدون هیچ عذری بردارنده محل دیگر انتقال دهند الان بهانه می‌آورند خودم گفتم اینجا بگذارید در نهایت به همه گفتم در موقع مقرر چنانچه برندارید خودم از پارکینگ خارج میکنم با این حال قبول کردم برای چندماه دیگر تا جای پیدا کنند همینجا باشد بشرط اینکه از این به بعد در قبالش هزینه شارژ نمیدهم که مدیرعامل نکرد با اینکه در این 5سال شارژ هم دادم لطفا راهنمایی فرمایید.باتشکر

پاسخ ها :

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

سلام شرط شما مورد قبول است می توانید درخواست اجاره بها یا اجرت المثل بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم موافقت می توانید اقدام قانونی جهت برداشتن آن نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دادخواست رفع مزاحمت بدهید یا اجاره المثل را بخواهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید از دادگاه رفع مزاحمت و رفع تصرف را علیه کلیه مالکین بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید درخواست خود را ثبت نمایید و در صورت عدم موافقت اقدام قانونی نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنید