مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

5 ماه پیش در بنگاه معاملات ملکی که جواز کسبش 3سال است باطل شده معامله خرید بعد اجاره همان واحد را انجام دادم کل مبلغ رهن تحویل بنگاه شد و مقداری از ان به من پرداخت نشده و مدعی است طلبی ندارم اتحادیه شکایت کردم جهت تخلفات مختلف رای به پلمپو و ... دادند اما مرا به دادسرا ارجاع دادند حال میخواهم بدانم با توجه به انجام فعالیت بدون جواز کسب بنگاه چه رایی داده میشود

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

عمل ایشان مصداق خیانت در امانت میباشد که مجازات حبس درپی دارد و اینکه مطابق قانون تجارت دلالی بدون داشتن پروانه نیز جرم است

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

سلام فعل ارتكابى ازناحيه مشاوراملاك واجد وصف كيفرى وحقوقى ميباشد لذا مطابق ماده ٦٧٤قانون مجازات اسلامى مرتكب خيانت درامانت گرديده است چراكه فعل سپردن موجود هست ومضافأ مرتكب كلاهبردارى به استناد ماده ١قانون تشديد مجازات مرتكبين ارتشاء واختلاس وكلاهبردارى شده است وبه نوعى عمل ايشان ميتواند مشمول اتهام تحصيل مال ازطريق نامشروع به استنادماده ٢قانون اخيرالذكر باشد

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم