مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسیدگی در دادگاه تجدید نظر

با سلام در سانحه قطار در تاریخ مهر 98 بنده و تعداد 83 نفر مجروح شدیم و از راه اهن شکایت کردیم و بعد از کلی کارشکنی دادگاه و راه اهن در تاریخ دوم دیماه سال جاری رای نهایی صادر شد و تعدادی از شاکیان به نتیجه رای اعتراض کردن سوال بنده این است که پرونده چه مدت در دادگاه تجدید نظر می ماند و چرا دادگاه بخاطر اعتراض چند نفر 78 نفر را منتظر میگذارد و راهی است که زودتر پرونده به اجرای احکام برود و ایا دادگاه تجدید نظر دوباره افراد ناراضی را به پزشکی قانونی میفرستد و کلا چند روز طول میکشد تا به اجرای احکام برود ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .متاسفانه نتیجه ومدت زمان غیر قابل پیش بینی است وبه تراکم پرونده شعبه برمی گردد...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

مدت رسیدگی در دادگاه تجدیدنظر قابل پیش بینی نیست