مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک

سلام و خسته نباشید من یه ماشین دارم سند و پلاک بنام من هست ولی 2دونگ ماشین به نام شخصی دیگری هست که سال 96 شکایت کرده رو پلاک بعد رفتم دنبال طرف که بیاد سند دودونگ رو بزنه و شکایت رو برداره اما طرف کلاهبرداری کرده و نیست رفتم خیابان زنجان راهنما رانندگی گفت برو ونک دادگاه رفتم یه برگه بهم داد امدم گفت ماشین باید توقیف بشه تا دادگاه مزایده بزاره و دودنگ رو بخرید تا سند بخوره بنامتون خاستم ببینم میتونم کاری کنم ماشین نره پارکینگ پولش رو بدم بعدا سند بخوره بنام من یا اگر باید حتما بره پارکینگ چقدر زمان میبره ماشین کارهاش تمام بشه و دربیاد ماشین.
ممنون از راهنمایی و سایت خوبتون.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

برای مزایده ماشین حتما باید توقیف شه مگر اینکه با هماهنگ قاضی اجرای احکام کل بدهی خودرو و یا شخص داده بشه نظر من بر اینه که شما حتما در مزاید شرکت کنید منطقی تره عموما دوماه زمان می بره