مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم رشد برای پسر13سال و نیم

سلام حضانت پسر13سال و نیم با من مادر است که 9سالی است ازدواج مجدد کرده ام میخواهم حکم رشد پسرم را بگیرم تا طرف که گویی تازه به یاد آورده که پسری دارد که تا الان اصلا ندیده پسرم را چون زن و بچه دارد و چون من ارثه ی پدری او رو توقیف کرده ام سرلجاجت به بهانه ی ازدواج مجدد من سلب حضانت تقاضا کرده درصورتی که من 9ساله ازدواج کرده ام در این مدت نفقه پسرم را هم نداده که از نظر دادگاه حقوقی درشعبه مربوطه پرونده مطروح بوده در این سالها ولی پرداختی از طرف وی وجود نداشته ایا میتوانم شکایت کیفری هم ازوی بعلت نپرداختن نفقه فرزندم در این سالها با توجه به مستندات پرونده حقوقی که در ان کامل مشخص است چند سال است پرداخت نکرده شکایت کیفری مطرح کرد ممنون از پاسخ در ضمن از نظر مالی وضعیت زندگی ما خوب است و پسرم در دبیرستان نمونه دولتی مشغول به تحصیل میباشد و درثانی طرف مقابل به شغل فروش مواد مخدر با استناد به سابقه هایش میگویم زیرا تازه از زندان آزاد شد و حتی از طریق یکی از آشنایان در دادگاه مطلع شدیم که پرونده فعلی وی بعلت حمل و نگهداری مواد مخدر بوده

پاسخ ها :

فاطمه مرادی

فاطمه مرادی :

سلام فرزند پسر بعد از سن 15 سالگی خودش تصمیم می گیرد که با پدر زندگی کند یا مادر،امکان شکایت کیفری به موجب ماده 53 قانون حمایت از خانپاده وجود دارد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سن رشد قانونی 15 سال تمام قمری است