مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

سلام.یه ابلاغیه برام اومده مبنی بر دفاع از اتهام انتسابی تحصیل مال مسروقه یک عدد گوشی تلفن همراه. یعنی چی این متن؟
پایین نوشته دعوی م.م به طرفیت مبنی بر سرقت مستوجب تعزیر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یعنی اینکه یک نفر از شما بابت سرقت یا حرید مال مسروقه شکایت کرده که باید بری تز حودت دفاع کنی

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
از شما شکایت شده به اتهام سرقت و جهت توضیحات و دفاع باید به دادسرا مراجعه نمایید جهت جلوگیری از بازداشت احتمالی نیز یه شخص همراهتون ببرید برای کفالت

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

یکنفر شکایت سرقت از شما کرده. حتما با یک وکیل و کفیل یا ضامن مراجعه کنبد