مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره در خصوص معاوضه دو دستگاه خودرو پژو در مورخ 96/06/28

با سلام و احترام
ضمن تبریک سال جدید و همدردی با هموطنان سیل زده به استحضار می رساند اینجانب ع.ف در مورخ 91/06/28 یک دستگاه خودرو پژو 405 مدل 83 مشکی به شماره انتظامی ... ق .. ایران... را با پژو 405 مدل 89 نقره ای به شماره انتظامی ... ن.. ایران 55 را با یک مبایعه نامه دستی با فردی بنام ف.ف به شماره ملی ........ در تاریخ مذکور معاوضه نمودم و مقرر گردید خودرو تحویلی به بنده را ظرف مدت 45 روز از تاریخ مبایعه نامه بازسازی و تحویل نماید (خودرو تصادفی بوده) و مبلغ دو میلیون تومان بابت سربود به ایشان پرداخت نمایم. لذا ایشان تا کنون با بهانه هایی جبران می کنم و یا از شرمندگی در میام بنده را سرکار گذاشته در ضمن یادآور می گردم که خودرو مدل 83 را با یک خودرو مدل 73 طوسی با ایشان معاوضه نموده بودم و قرار بود که بعد اتمام و پرداخت بدهی سند آن را به نام بنده انتقال دهد مبایع نامه آن نیز موجود هست بنده بدهی های ایشان را پرداخت نمودم و قرار بود که سند آن را انتقال دهند که به من گفتند بیا یک خودرو مدل بالاتر به شما بدهم و به همین دلیل مبایع نامه مذکور با ایشان منعقد گردید.
نامبرده در تاریخ 94/11/19 اعلام نمودند که برای جبران خسارت های وارده یک پژو مدل 89 نقره ای دیگری به شماره انتظامی ... ق98 ایران 21 را به نام بنده انتقال دهد و از من مبلغ هشت میلیون دریافت نمود برگ سبز و برگ کمپانی خودرو مذکور را به یک مبایع نامه دستی بنام بنده انتقال دادند و مقرر شد در مورخ 94/11/25 جهت تعویض پلاک به شماره گذاری برویم که در تاریخ فوق با بهانه اینکه خودرو موتور سوزانده و در تعمیرگاه هست مدتی بنده را سر دوانده و دیگر پاسخگو نمی باشد خواهشمندم این حقیر را جهت دریافت حق و حقوق خود راهنمایی فرمایید. مدارک هایی نیز پیشم می باشد.
در ضمن دوبرگ سفته به مبلغ بیست میلیون تومان از ایشان دارم .

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اقدام برای دو برگ سفته کارتان را سریع تر به پیش می راند از مانحن فیه پیداست طرف شما فردیست مزور و با اقدامات خود سعی در کلاهبرداری دارد