مشاوره حقوقی رایگان - هک شدن حساب بانکی

سلام بنده مبلغ 13میلیون از حسابم کم شد ب کارت دیگری واریز شد کارتمو هک کردن الان ریز گزارش حساب صاحب کارت رو گرفتم قبل از منم 5 میلیون تومن از کارتای دیگ وایز ب این کارت بوده و بصورت آنی خرید اینترنتی میکرده و حسابو صفر میکرد ایا امکان پیدا شدن طرف وجود داره؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.بله قابل پیگیری هست و پلیس فتا مشخص میکنه مبلغ از کجا برداشته شده