مشاوره حقوقی رایگان - توضیحات شناسنامه

باسلام و خسته نباشید. میخواستم بدونم ایا متن توضیحات شناسنامه قبلی مبنی بر تغییر نام خانوادگی دوباره در قسمت توضیحات شناسنامه جدید ذکر میشود؟ و اینکه ایا میتوان تاریخ تولد را از 1374 به 1370 تغییر داد و سن رو افزایش داد؟

پاسخ ها :

فاطمه مرادی

فاطمه مرادی :

سلام بله تپضیحات حذف نمیشود.برای کاهش سن 4 سال،باید دادهواست به دادگاه بدهید و امکان کاهش وجود دارد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

تغییر سن یکبار در قانون پیش بینی شده است و عموما تغییرات در شناسنامه جدید هم لحاظ می شود