مشاوره حقوقی رایگان - دخالت های فراوان پدر زن و خانواده همسر و توهین

سلام همسر بنده گوشی نداره و با ادعای بنده که دروغ میگوید خونوادش هم در این دروغ کمکش میکنن و در حین خواهر زن بنده اعلام به این جمله کرد که اصلا دوست 6تا پسر داره یا اصلا دوست پسر داره میخوای چکار کنی و عین این جمله را از پدر زن هم شنیدم و اینکه گفت اصلا خودم برات گوشی میگییرمو بارها از آمدن همسر به خانه امتناع کرد و بدون اطلاع از موقعیت همسرم اون و ساعت 2،3 نصف شب با خواهر هاش بیرون از خانه دیدم لطفا راهی جلوم بزارین چه کنم!!!!؟؟؟؟

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
اگر مورد با گفتگو قابل حل نیست و چنانچه همسر شما منزل را ترک نموده است می توانید دادخواست الزام به تمکین عام و خاص مطرح نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

مگر داشتن تلفن همراه توسط زوجه عیب است که شما مانع میشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متأسفانه اقدام قانونی نمی توان انجام داد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت امکان شکایت رابطه نامشروع وجود دارد ولی باید اثبات شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید دادخواست الزام به تمکین عام و خاص مطرح نمایید.تماس بگیرید.