مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط و اعسار مهریه برای چندمین بار

سلام عرض ادب
سپاس از پاسخ های بزرگواران درخصوص..
مهريه بنده ١٤ سكه است سال ٩٢ جدا شدم و مقرر شد ماهي يك سكه پرداخت شود، درخواست اعسار دادن و مقرر شد يك سكه پيش و ماهي يك ربع سكه داده شود چندين ماه گذشت و پرداخت نشد حكم جلب گرفتم و مجدد درخواست اعسار دادن و مقرر شد هر ٣ ماه يك ربع سكه پرداخت شود و الان ٥ سال گذشته و تعداد معوق ربع سكه ٢٠ عدد شده و مجدد حكم جلب گرفتم و گفتند پرداخت نميكنن و مجدد درخواست اعسار ميدهند...
آيا امكان پذير است ؟ يني چندين سال بايد طول بكشد ك ١٤ سكه پرداخت شود؟ الان هر ٣ ماه ربع سىكه باز هم اعسار دارد؟؟ چند بار درخواست اعسار مجاز است و هر بار هم راي مثبت؟؟؟!!!!

درحال حاضر ایشان بابت 20 سکه معوق که هر سه ماه یکبار بوده جلب و با وثیقه آزاد شدن(3 روز پیش)، آیا اعسار برای سکه معوق هم انجام میشود یا ایشان باید معوقه را پرداخت و اعسار برای مابقی سکه ها انجام می شود؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اعسار امری حادث است و احراز آن با دادگاه است اگر مدارکی جهت ملائت ایشان دارید به دادگاه ارائه دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید تمام اقساط معوقه را
ابتدا پرداخت نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر حال با تغییر شرایط امکان طرح دوباره اعسار وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در صورتی که اعسار از معوقات هم ثابت شود تقسیط میشود

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام دادخواست تعدیل تقسیط دهید در هرحال دادگاه تکلیف به پذیرش دادخواست ورسیدگی را دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر باید تمام اقساط معوقه را ابتدا پرداخت نمایید