مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد فروشنده طبق مبایعه نامه رسمی

با سلام

اینجانب یک آپارتمان که سندش اماده نبود به موجب مبایعه نامه رسمی و امضاء شده طرفین دارای کد رهگیری خریداری کرده ام که 100 میلیون از ثمن معامله فی المجلس توسط بنگاه کارت کشیده شد و مابقی طی چند چک تقدیم بنگاه گردید و چون مدارک اپارتمان مثل سند مادر و صورتمجلس تفکیکی رو نداشت، تحویل چک ها به فروشنده منوط به انتقال قدرالسهم ملک در دفترخانه تعیین شده بود ولی بعدش خریدار برای دریافت چک ها و انجام تعهدات دیگر حاضر نشد و ظاهرا پیگیر دریافت 100 میلیون که در بنگاه کشیده شده هم نبوده است. الان فروشنده بعد از یک هفته پشیمان شده و به بهانه اینکه هیچ مبلغی به حسابش واریز نشده میخواهد قرارداد را یکطرفه فسخ کند. آیا با توجه به اینکه فروشنده مبایعه نامه رسمی دارای کد رهگیری را امضا کرده و بعد برای دریافت پول و تعهداتش مراجعه نکرده می تواند بدون پرداخت هیچ خسارتی فسخ کند؟ تکلیف ما این وسط چیست؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به مفاد قرارداد و شروط قراردادی دارد

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام خیر نگران نباشید قرار دادلازم است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بستگی به مفاد قرارداد دارد
اما امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.بستگی به توافق طرفین دارد و اگر در حضور وی کارت در بنگاه کشیده شده و مطلع از پرداخت شما بوده قصوری متصور شما نیست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد دارد