مشاوره حقوقی رایگان - اگه سند کمپانی داشته باشم ولی بنامم نباشه چه مشکلی پیش میاد و چیکار باید کنم

سوال بنده این بود که یک موتوری که چهاردست چرخیده هر بار فقط تعویض پلاک رفته و در دفتراسناد منتقل نشده و الان سندش به نام همون شخصیه که بار اول سال 89 موتورو خریده من تو سایتا ها هم که میخوندم سر این قضیه بین پلیس و دفتر اسناد رسمی اختلاف هست که پلیس میگه برگ سبز همون سنده نیازی به رفتن به دفترخانه نیست الان سوال من اینه تکلیفه من چیه من برگه سند کمپانی هم دارم ولی بنامم نیست برگه سبز و بیمه و کارت موتور موشکلی ندارن
برای من میتونه موشکلی پیش بیاد؟اصن بار حقوقی این قضیه چیه که سند کمپانی به نام شخص دیگه باشه ولی کارت موتور و برگ سبز و بیمه به نام کس دیگه
ممنون میشم جواب بدین یا راهنماییم کنید جواب بگیرم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

ممکنه در صورت توقیف موتور از طرف مراجع قضایی به مشکل بربخورید.

پرسشگر :

مرسی از پاسختون
کاری هست که من الان بتونم انجام بدم قبلا ازین که مشکلی برام پیش بیاد؟
یا اگه مشکلی پیش اومد من چه اقدامی باید انجام بدم؟
ضمنا جملتون یکم برام ایهام داشت
1- در صورت توقیف موتور به هر شکل(راهنمایی رانندگی یا....) با مراجع قضایی به مشکل میخورم
یا
2- فقط در صورتی که با دستور قضایی موتور توقیف بشه با مراجع قضایی به مشکل برمیخورم

جناب آقای شیری عزیز ممنون میشم رفع ابهام فرمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در هر حال مالک قانونی شما هستید