مشاوره حقوقی رایگان - غرامت و حقوق جانبازی سربازی زمان جنگ

اینجانب 27تیر 1360با بیش از 40 ترکش مجروح و با کمیسیون پزشکی در بیمارستان 501 ارتش از باقی خدمت معاف و چندین عمل شده ام و در حال حاضر حدود 10 ترکش دیگر موجود است در بنیاد جانبازان حدود 10 سال پیش کمیسیون تشکیل شدو 10در صد از کارافتادگی اعلام کردند. تا چند سال پیش با هزینه خودم معالجه شدم تا اینکه بیمه تکمیلی گرفتم و هیچگونه حقوقی یا غرامتی هم نگرفته ام حدود 25 سال با هزینه خودم بیمه تامین اجتماعی دارم سن 58 سال است لطفا راهنمایی کنید درآمدی هم ندارم شغل ازاد و 3 دانشجو دانشگاه آزاد که هیج کمکی هم نمیکنند. با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بزرگوار ضمن ابراز همدردی این از بی تدبیری مسئولینی است که هر روز بیش از روز قبل بر میزان جانبازیشان به صورت دروغین افزوده می شود و نتیجه آن این است که افرادی چون شما از دایره توجه به دور می مانند. بزرگوار برای مدتی که خودتان خود را با هزینه شخصی مداوا می کردید کاری از پیش نی رود اما برای روزهای آتی باید به یگان خدمتی خود مراجعه نمایید و با اخذ مدارک و ارایه در کمیسیون جانبازی و یا معلولیت در شمار جانبازان تحت پوشش قرار گیرید