مشاوره حقوقی رایگان - آیا بعد از ثبت دادخواست طلاق در دفتر الکترونیک امکان بازگشت وجود دارد

سلام
من و خانمم طلاق توافقی گرفتیم و مشاوره تموم شده و امضا زدیم که درقبال ماشین و مقداری پول از هم جدا بشیم و خانمم هیچ ادعایی نداره و از مهریش گذشته و چون خانم من مطلقه بوده و امضا هم زدیم که هیچ رابطه ای باهم نداشتیم و برگه در دفتر خدمات الکترونیک ثبت شد و گفتن از دادگاه زنگ میزنن ؟ من میخواستم بدونم خانمم میتونه زیرش بزنه بگه نه من مهریمو کامل میخوام یا اینکه برگرده زندگیش ؟ میخواستم بدونم دفتر الکترونیک که ثبت شده حله یا دادگاه باید تصمیم بگیره یا محضر ؟ چجوریه ؟ خانمم دم دمکیه میترسم زیرش بزنه لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

چون خانمتان دم دمیه امکان دارد این کار صورت نگیرد .شما به جای همسرتان از این تایم به بعد وکیل بگیرید تا کار را تا آخر انجام دهد.