مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ضرر و زیان

سلام خسته نباشید خدمت بزرگواران گرامی بنده شاکی هستم پرونده ام کیفری حکم قطعی شده متهم بجرم کلاهبرداری وجعل به دو سال حبس و جزای نقدی محکوم شده الان هم زندان هست پرونده من برای 4 سال پیش بوده ولی تازه حکم اومده الان جزای نقدی که محکوم شده همون پول 4 سال پیش هست و پول از ارزش افتاده تازه متهم جزای نقدی نمیده میگه بعد 2 سال که حبسم تموم شد در حق دولت میریزم میخواستم بدونم من الان میتونم حقوقی دادخواست ضرر زیان بکنم چقدر بهم میدن به روز حساب میشه واینکه پول قسطی میدن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتونید خسارت تاخیر هم از تاریخ دادخواست محاسبه میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید خسارت تاخیر هم از تاریخ دادخواست دریافت نمایید.