مشاوره حقوقی رایگان - آيا ميتوانم شكايت كنم ؟

باسلام و خسته نباشيد
دو سال پيش با پسری در دانشگاه آشنا شدم به گفته خودشون قصدشون ازدواج بوده
يك سال بعد با كلك صيغه اي رو به صورت شفاهي و بدون ثبت كردن در جايي خوندنو رابطه جنسي داشتيم با هم
و من در موسسه اي كه داشتن كار ميكردم، حقوقي پرداخت نميكردند و قراردادي نبودم
١٢ بار منو كتك زدند و توهين و فحاشي كرد و در اخر به بدترين شكل ممكن مجبور شدم از اون شهر برم
ايا ميتونم پيگيري كنم ؟
هيچ مدركي براي ادعاي حرفام ندارم

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام.برای اثبات هر ادعایی نیاز به دلیل میباشد .یعنی شما هیچ شاهدی هم نداشتید .توضیحات بیشتر بدهید تا راهنمایی شوید در صورت تمایل تماس بگیرید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با مدرک محکمه پسند باید اقدام کنید