مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ساخت با پروانه گلخانه هست

من زمینی دارم درلشت نشا گیلان پروانه فعالیت گلخانه گرفتم‌میخام‌بنایی تو‌ش بسازم‌جهت تولید گل و‌گیاه البته لازم بذکره زمین من خارج از طرحه میگن و باغی هست و ساخت و‌ساز داخلش ممنوعه میخاستم ببینم‌باپروانه‌که‌دارم‌مجازم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید برای اخذ اجازه به اداره جهاد کشاورزی مراجعه نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زمین شما خارج از طرح هادی باشد باید از طریق اداره جهاد کشاورزی و بررسی کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها مجوز اخذ نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما باید برای اخذ اجازه به اداره جهاد کشاورزی مراجعه نمایید.