مشاوره حقوقی رایگان - پروانه ساختمانی

سلام. سال 99برای زمینی سه نبش که نسبت به خیابان شش متر اختلاف سطح داره پروانه ساختمانی اخذ شد بصورت یک پارکینگ یک تجاری و سه طبقه مسکونی برج11 اقدام به اصلاح جواز کردیم جهت نصف کردن ارتفاع پارکینگ برج 2مدارک و نقشه اصلاحیه تحویل شهرداری شد و اول برج 3هزینه شهرداری واریز شد جهت اصلاحیه بعد از صدور پروانه اصلاحیه و امضای دفتر فنی و کارشناس جواز رو امضا نکردن وما هم اقدام به ساخت کردیم الان واسه اخذ این پروانه اصلاحیه چه باید کرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شهرداری پیگیری کنید
سوال شما حقوقی نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به شهرداری مراجعه کنید اگر جواز ندادند از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید به کمیسیون بروید و جریمه پرداخت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری یا دیوان پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید به کمیسیون بروید و جریمه پرداخت نمایید