مشاوره حقوقی رایگان - استعلاجی در حین خدمت

سلام خسته نباشید. بنده نوزده روز دیگه اعزام به خدمت هستم. شورای عاای نظام وظیفه به علت پارگی رباط صلیبی و مینیسک من رو معاف از رزم کردند.
میخواستم بدونم در حین خدمت میتونم عمل کنم؟ و مدت زمان استراحت و استعلاجی مربوط به عمل رباط و مینیسک چقدر میباشد...
زمان ترمیم رباط صلیبی و مینیسک رو بین پنج تا شش ماه حداقل تجویز میکنند ایا درون خدمت هم اینگونه هستش؟ باتشکر

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام و ادب این موضوع در حیطه کاری ما نیست