مشاوره حقوقی رایگان - خدمت سربازی

سلام من سرباز نیروی انتظامی کردستان هستم 10ماه خدمت کردم الان بنا بر دلایل و وضع مالی وخیم ومشکلات مالی وخوانوادگی شدید اصلا نمیتونم خدمت بکنم پول لازم هستم یک راه حل جلوی من بگذارید باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی با شرح مشکل شخصی خود درخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست کفالت و یا معافیت را داشته باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ما هم همه پول لازم هستیم اگه شما راه حلی پیدا کردید به ما هم اطلاع دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به یگان مربوطه رجوع کنید تقاضای خود را کتبا مطرح کنید تا شرایط خوبی مهیا کنند