مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام. با آنکه سن بلوغ دختران 9 سالگی است اما باز دختری که 7 سال با مادر زندگی کرده و وابستگی شدید بهش داره خودش میتونه انتخاب کنه که با مادر زندگی کنه؟ دادگاه نظر دختر 7 ساله رو قبول میکنه؟
چون ارتباط با پدر در حد ملاقات چندساعته است و ارتباط عاطفی وجود ندارد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر حضانتش از 7 تا 9 سال با پدر است مگر عدم صلاحیتش اثبات شود یا توافق کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حضانت تا 7 با مادر است اما دادگاه بخواهد می تواند

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

حضانت فرزند مشترک تابع مصلحت وی می باشد...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت بعد از 7 سال با پدر است مگر اینکه به توجه به مصلحت فرزند دادگاه حضانت را به مادر بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به سن 7ب بعد باشد حضانت با پدر است مگر انکه ثابت شود پدر مصلحت طفل را نمیاندیشد و ... و یا اینکه حکم رشد بیاید تا خودش انتخاب کند. اگر ابهامی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان دارد و تشخيص مصلحت فرزند با دادگاه است