مشاوره حقوقی رایگان - اخذ پایان کار و تنظیم سند آپارتمان

سلام. ساختمانی سال 1389 در هشت طبقه شامل یک طبقه پارکینگ و دو باب مغازه و هفت طبقه مسکونی 14 واحدی ساخته شده و به افراد بصورت قولنامه ای فروخته شده است، با توجه به اینکه ساختمان مجوز سه طبقه داشته و الباقی غیر مجاز ساخته شده است، مشمول جریمه شده و بلاخره بعد از گذشت حدود 11 سال مبلغ 254 میلیون تومان جریمه و هزینه شهرداری تعیین شده است.
مشکل: سازنده زمین را از شخصی بصورت وکالتی خریداری نموده است، سازنده طبق همان وکالت نامه با اخذ جواز ساخت و پروانه بنا نموده و واحدها را بصورت قولنامه ای فروخته و النهایه حدود 5 سال قبل فوت نموده است، الان که خریداران با اخذ وکالت از وراث سازنده خواستند خودشان اقدام به پرداخت جریمه و اخذ سند نمایند، شهرداری اعلام نموده پایانکار به نام صاحب زمین صادر خواهد شد و فروشنده زمین از اینکه خریدار زمین فوت نموده است و وکالت باطل شده است اعلام نموده بایستی مبلغی به من بدهید تا وکالت بدهم که حاضر شدیم مبلغی هم بدهیم ولی متاسفانه باز هم قبول نکرد حالا مانده ایم چه کار کنیم.
سوال: با وجود وکالت تام فروش حدود 15 سال قبل که به نام سازنده ساختمان تنظیم شده راهی وجود دارد که نیاز به فروشنده زمین نباشد و ما بتوانیم پایانکار بگیریم و سند به نام خودمان تنظیم کنیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود. توصیه میشود قبل از هر اقدامی برای یک نوبت درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه صاحب سند دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید و اعلام کنید با وکالت فروخته است

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر همه موارد لازم در وکالتنامه هست و سازنده در قید حیات باشد بله میتوانید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگ بیع نامه یاقولنامه دارید ازطریق دادخواست می توانید اقدام کنید بهتراست ازطریق پنل مشاوره تقاضای مشاوره کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سند دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید