مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

طبق سوال قبلیم وجواب شما اساتید بزرگوار اخذ پایانکار به عهده سازنده هست. آیا هیئت مدیره ساختمان میتونه از کسی که خونه رو گرفته شکایت کنه که پول میخوایم برای اخذ پایانکار ولی صاحب خونه مبلغی نده.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود شما باید ابتدا پایانکار را
بگیرید و سپس دادخواست مطالبه
وجه را اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بسته به شرایط و موارد قرارداد دارد که هیات مدیر در صلاحیت خود است که بابت ان وجوهی دریافت نماید یا اینکه جزو تکالیف و سازنده بوده که این وجوه را پرداخت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به شرایط قرارداد دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.