مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله به علت پاس نشدن چک

با سلام بنده یک ماشین کشنده با یدک به مبلغ 380 میلیون تومان به شخصی فروخته که طبق توافق طرفین قرار شد از کل ثمن مبلغ 295میلیون تومان طی یک فقره چک به شماره مشخص در قولنامه و الباقی یعنی 85 میلیون بابت قسط معوقه یا دیر کرد توسط خریدار تا مورخ 26/7/97تصویه گردد و در غیر اینصورت دیر کرد اضافی به عهده خریدار میباشد اکنون چک رو خریدار بعد از تعویض پلاک در بنگاه خط خوردگی کرد و ربوده و استعلام از بانک گرفتم چک متعلق به این شخص نیست حدودا یکسال حساب راکد میباشد و طبق بند قولنامه نوشته چنانچه هر یک از چک های ارائه شده بابت ثمن معامله در تاریخ سر رسید وصول نشود معامله به نفع فروشنده فسخ و مورد معامله قابل برگشت میباشد و چنانچه سند رسمی انتقال یافته باشد قابل برگشت می باشد و سند باطل می گردد و اظهار نامه هم در تاریخ بعد دادخواست یعنی 5/1/98 فرستادم آیا با توجه به این مدارک معامله فسخ می شود با تشکر

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .شما اول بایستی اطهارنامه ارسال و سپس داخواست میدادید.بله قابل فسخ است

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام به صورت حضوری با یکی از همکاران مشاوره داشته باشید