مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام دختر خاله من نامزد بوده که بعد شش ماه نامزدش فهمیده دوست پسر داره و ازشون عکس گرفته و کار به طلاق کشیده دست دختر خاله من 50 گرم طلا داره و 50 میلیون مهریه حالا این نامزدش رفته وکیل گرفته که هم طلا هارو بگیره هم مهریه نده میشه بگید قانونیش چیه میتونه بگیره یا نه در ضمن عکس گرفته شده رو تو فامیل پخش کرده ممنون میشم کمک کنید.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .طلا که هدیه است و قابل استرداد میباشد ولی مهریه خللی بهش وارد نمیشود.بایستی پرداخت کنند .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موارد از طریق خود دخترخاله محترم شما پیکیری شوند بهتر است