مشاوره حقوقی رایگان - حکم قطعی

با سلام ‌بنده به شخصی در نهاوند 5سال پیش 19 میلیون جنس دادم و چکهای ایشان برگشت شد و دعوی ما در دادگاه تهران برگزار شد بعد از این سالها بالاخره محکوم شد و حکم قطعی صادر شد ولی چون درخواست اعسار داده بود قرار شد 10 میلیون بده ماهی 500 تومن ولی نداد از تهران نیابت گرفتم و حکم جلبشو نهاوند داد و گرفتمش پول قسط اول داد و آزاد شد الان چند ماهی میگذره و پولو میگه نمیدم. لطفا راهنمایی بفرمائید که چه کاری انجام بدم؟ از رفت و آمد هم خسته شدم

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .صرفا میتونید برا هر قسط معوق جلب .بگیرید .ومیتونید تقاضای افزایش اقساط هم بدهید