مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

سلام وکلای محترم. اعاده دادرسی ماده 477 در مورد طلاق غیابی زدم. حالا پیامک برام آمده متقاضی محترم در خواست شما واسه اعمال ماده 477 ایین دادرسی کیفری درمورد رای قطعی خلاف شرع تشخیص داده نشده بایگانی قرار میگرد چرا درمورد طلاق نوشته ایین دادرسی کیفری طلاق ک حقوقي هست باید چیکارکنم همسرم شاهد ب ناحق برده این اعتیاد دارد و مواد فروشی میکند درصورتی ک این چیزها گفتند من این عیب ها ندارم‌. ب دیوان رفته رد شده بعد اعاده دادرسی زدم رفتم ب مدیر کل اعمال ماده 477 دادم الان پیامک آمده 20 پیش بردم الان بعد 20 روز آمده ک خلاف شرع تشخیص داده نشده چیکار کنم شاهدت کذب دادند راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر مدعی هستید که شهود و گواهان شهادت کذب داده اند می توانید بدوا علیه شهود شکایت کیفری مطرح کنید و پس از اثبات اعاده دادرسی مطرح کنید .